fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Leiden

Installatiebedrijf met kennis en ervaring

Wanneer u zoekt naar een installatiebedrijf in Leiden dat een complete rioolservice aanbiedt, dan bent u bij installateur Freek van Os aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de installatietechniek en kunnen u op diverse vlakken van dienst zijn bij onder andere rioolproblemen. Denk hierbij aan het installeren van cv-ketels, maar ook dakreparatie, cv ketel onderhoud en verduurzaming van uw woning. Maar ook als u een loodgieter nodig heeft kunt u Freek van Os bellen. Gaan wij binnenkort ook bij u aan de slag?

Uitgebreid aanbod aan diensten

Freek van Os biedt een breed scala aan diensten in Leiden. Zo kunnen onze installateurs u onder andere helpen met:

  • Een dakgoot vervangen of dakisolatie aanbrengen
  • Een afvoer ontstoppen
  • Het installeren van mechanische ventilatie
  • Onderhoud, reparatie en plaatsing van een nieuwe cv-ketel
  • Advies over zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp en energie besparen
  • Installatie en reparatie van water- en gasleidingen
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Dit is maar een klein overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Breng dan een bezoek aan onze Facebookpagina. Hier vindt u een overzicht van afgeronde en lopende projecten.

Uw badkamer renoveren?

installatiebedrijf Freek van Os

Zoekt u naar een vakkundig bedrijf in Leiden dat badkamer renovatie kan uitvoeren? Freek van Os kan u helpen. Of het nu gaat om een lekkende kraan of een cv ketel storing waardoor u geen warm water heeft, onze vakmannen kunnen u van dienst zijn. Zij komen bij u langs in Leiden en samen met u bespreken zij de mogelijkheden. Kiest u ervoor om de gehele badkamer renovatie door ons te laten uitvoeren, dan zorgen wij voor de gehele planning. Wij nemen dus ook contact op met bijvoorbeeld de elektricien en stukadoor. U heeft nergens omkijken naar!

Profiteer van onze ervaring

Wij zijn al 35 jaar werkzaam in de installatietechniek. Bij Freek van Os mogen we dus met recht zeggen dat wij kennis van zaken hebben. Deze kennis houden wij graag op peil en daarom worden onze medewerkers ook regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het creëren van een duurzame woning. Wanneer u van onze diensten in Leiden gebruik wilt maken, dan profiteert u niet alleen van onze vakkundige kennis. Maar dankzij onze ervaring kunnen wij ieder probleem efficiënt oplossen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u ons inschakelen in Leiden, omdat u vocht in huis heeft? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 071-5763559. Ook kunt u mailen naar service@freekvanos.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten in Leiden, dus bel of mail ons vandaag nog!

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.