riool-ontstoppen-freek-van-os

Riool ontstoppen

Uw riool ontstoppen?

 

Heb je last van een rioolverstopping? Laat je riool professioneel ontstoppen door Freek van Os!

Een verstopt riool kan het dagelijks leven flink verstoren. Daarom is het belangrijk om het probleem snel te verhelpen. Freek van Os staat voor je klaar om je riool te ontstoppen. Bel ons direct op 071 576 3559 en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

 

Wat is een verstopping in het riool?

Een verstopt riool kan ontstaan door de ophoping van vet- en voedselresten, natuurlijke aangroei, verzakkingen of scheuren in de leidingen. Dit kan leiden tot blokkades in het afvoer- of rioleringssysteem van je woning. Wanneer je riool verstopt is, kun je niet meer normaal gebruikmaken van je douche, toilet, keukenafvoer, schrobputjes en andere afvoeren. Laat het riool daarom snel ontstoppen door onze professionele monteurs.

 

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

Je kunt natuurlijk zelf proberen om je riool te ontstoppen met middelen als soda, azijn, kokend water of ontstoppingsmiddelen. Helaas zijn deze chemische middelen vaak slecht voor het milieu en kunnen ze de rioolbuis aantasten, waardoor het probleem alleen maar erger wordt. Ook een trekveer is niet altijd effectief bij het verhelpen van een verstopt riool. Het is daarom verstandig om een professional in te schakelen.

 

Bel Freek van Os om uw riool professioneel te laten ontstoppen!

Heeft u last van een verstopping in uw riool en wilt u er zeker van zijn dat het probleem professioneel wordt opgelost? Bel dan Freek van Os! Met onze jarenlange ervaring in het ontstoppen en reinigen van rioleringssystemen zorgen wij voor een blijvende oplossing. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om het probleem efficiënt aan te pakken. Voor ieder probleem heeft de monteur het juiste gereedschap om het op te lossen: Een veermachine, de hogedrukmachine, waterstofzuiger of de ouderwetse plopper.

Bel ons op 071 576 3559 voor 24/7 rioolontstoppingsservice.

 

U kunt meer informatie bij ons aanvragen voor onze andere diensten zoals;

U kunt online ook een offerte aanvragen via onze site.

 

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN
verstopping-riool-leiden-voorschoten

DE LAATSTE HIGHLIGHTS