gas en water

Gas en water

Vakkundig aangelegde gas- en waterleidingen vormen de basis voor ongestoord en veilig woongenot. Het spreekt voor zich dat deze leidingen van goede kwaliteit moeten zijn. Een goed geïnstalleerde gas- of waterinstallatie is veilig, stil en geeft u het gewenste comfort.

Een te kleine gas- of waterleiding zorgt ervoor dat uw douche bijvoorbeeld minder water geeft dan gewenst. In sommige gevallen gaat een ketel zelfs in storing als de gasdruk onvoldoende is. 

Freek van Os beschikt over de kennis om uit te rekenen wat de juiste leidingdiameters zijn. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van de laatste normen en bekend met maatregelen om bijvoorbeeld legionella in uw installatie te voorkomen. 

Lekkage?

Vermoedt u een lekkage aan de gas- of waterleiding, dan kunnen we dit voor u onderzoeken. Met de juiste apparatuur is het mogelijk om uw installatie te controleren op lekkage. Hebben we uw gasleiding afgeperst, dan ontvangt u van ons een rapport met de persproef.

Heeft u nog een oude stalen gasleiding en twijfelt u aan de gasdichtheid, ook dan kunnen we dit voor u controleren. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 071-5763559.

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN
gas water

DE LAATSTE HIGHLIGHTS