man werk aan dak tegels

Dak en goot

Een dak houdt ons droog, koel of juist warm. Daarom is een lekkage of schade aan het dak- en dakgoten flink vervelend. Het onderzoeken van de lekkage en uitwerken van de juiste oplossing is Freek van Os op het lijf geschreven. 

Firma Freek van Os vervangt en repareert alle soorten daken: bitumen, EPDM, zinken daken en pannenkappen. Denkt u ook aan problemen met schoorstenen en doorslaande gevels.

Jaarlijks verwerken wij meer dan 10.000 kilo zink, 4.000 meter dakbedekking, kilo’s lood en stapels dakpannen.  Het herstellen of vervangen van dakbedekking is bij uitstek de gelegenheid om uw dak te isoleren. Het aanbrengen van isolatie, met aandacht voor koudebruggen en natuurlijk het aanzicht van uw dak behoort tot onze expertise.

Freek van Os werkt met duurzame producten die een lange levensduur garanderen. Met steigers, vallijnen, en dakrandbeveiliging gaan onze medewerkers veilig en vakkundig te werk. 

Om de levensduur van uw dak te verlengen en het lekkages te voorkomen voeren wij jaarlijks onderhoud aan uw dak- en dakgoten uit.  

In de afgelopen 30 jaar hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Een dak van Freek van Os is dan ook perfect waterdicht en u krijgt hier 10 jaar garantie op.

Daklekkage?
In het geval dat u last heeft van een lekkage kunt u ons altijd bellen op 071-5763559. Indien mogelijk lossen we de lekkage direct op. In sommige gevallen zijn de problemen dermate ernstig of ingewikkeld dat we het probleem niet direct kunnen verhelpen. In dit geval zorgen we voor een noodoplossing en maken we een offerte voor definitieve reparatie

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN

DE LAATSTE HIGHLIGHTS