Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie manier om energie te besparen. Freek van Os heeft inmiddels ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. Bij Freek van Os krijgt u een compleet advies. Zonnepanelen gaan wel 25 jaar of langer mee, dan is het natuurlijk prettig als het dak dezelfde levensverwachting heeft. Omdat we bekend zijn met dakwerk kunnen we u ook adviseren over de staat van het dak. Freek van Os heeft ervaring met grote daken voor postcoderoos projecten, gemeentes en bedrijven. Uiteraard zijn we ook de particuliere woningbezitter van dienst.

Wat is mogelijk op mijn dak?

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen dan kunt u een offerte aanvragen. We beschikken over software waarmee we in de meeste gevallen op afstand een passende aanbieding kunnen opstellen. Vindt u deze aanbieding interessant dan komen we schouwen op locatie. De offerte en de schouw zijn vrijblijvend. Op basis van de schouw ontvangt u een definitieve offerte.

Valt op afstand niet te beoordelen wat de mogelijkheden zijn, dan komen we natuurlijk kijken op locatie.

Veel panelen worden op de dakpannen gemonteerd.  Heeft u liever de panelen als “in –dak” systeem, dan hebben wij daar een goede oplossing voor. Door het aanbrengen van een waterdichte dakbedekking onder de panelen kunnen de panelen op een regulier montagesysteem worden geplaatst. Hierdoor is de kans op lekkage klein en worden de panelen goed geventileerd. Dat komt de opbrengst ten goede en minimaliseert de kans op brand terwijl de panelen mooi tussen de pannen in liggen.

Veilig en betrouwbaar

Het aanbod van zonnepanelen is enorm. De kwaliteitsverschillen zijn groot. Freek van Os werkt met tier 1 fabrikanten. Als lokaal bedrijf gaan we voor kwaliteit. 

Freek van Os is bekend met de verschillende panelen en systemen, string omvormer, micro-omvormer en optimizers behoren tot onze expertise. Freek van Os werkt veilig en is erkend zonnestroom installateur.

Vraag Offerte aan

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN

DE LAATSTE HIGHLIGHTS