Onderhoudscontract

Met een onderhouds- of servicecontract van Freek van Os bent u verzekerd van vakkundig onderhoud en/of storingsservice voor een vaste prijs per maand.

U kunt bij ons een basiscontract afsluiten voor het onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp. Dit basiscontract kunt u vervolgens, indien van toepassing, uitbreiden met andere toestellen. Tevens kunnen wij uw zonnepanelen monitoren en controleren op storingsmeldingen.

Lees meer over contract CV ketel - Slim onderhoud

Contract CV ketel – Slim onderhoud door middel van monitoring:
Wij voeren onderhoud aan de CV ketel uit op basis van behoefte van het toestel, in plaats van een vast tijdsbestek tussen twee onderhoudsbeurten in. Dit gebeurt door middel van monitoring. We plaatsen een InSmart module bij uw ketel die uw ketel kan uitlezen. Door deze module kunnen wij uw branduren, temperaturen, druk en andere relevante waarden uitlezen. De module geeft ons informatie over onderhoud en storingen en geeft dus bij ons aan wanneer onderhoud nodig is aan uw ketel. We zorgen dat hier nooit meer dan 20 maanden tussen zit.
Dit betekent de vertrouwde kwaliteit, maar dan slimmer!

We starten het contract altijd met een zogeheten nulbeurt. Tijdens de nulbeurt voeren we het eerste onderhoud uit en plaatsen wij de module bij de ketel.
Deze nulbeurt wordt aan u gefactureerd. Vervolgens treedt het gekozen contract in werking.

Lees meer over contract zonnepanelen

Bij systemen van SolarEdge en Enphase kunt u de prestaties van uw systeem via applicatie op uw telefoon, tablet of de portal te bekijken. Het is mogelijk om uw installatie door ons te laten monitoren. In het geval van een mankement, defecte omvormer is het mogelijk om op afstand vast te stellen wat de oorzaak is. Wij houden eventuele storingen in de gaten en nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om deze storing met u te bespreken en een oplossing te bedenken. Let op: Indien wij voor het oplossen van de storing langs moeten komen, valt dit buiten het contract en wordt dit aan u gefactureerd (tenzij dit onder garantie valt).

Basiscontracten

Lees bovenin deze pagina meer informatie over de verschillende contracten die u hieronder kunt afsluiten voor uw CV ketel, warmtepomp en/of zonnepanelen

Dit is alleen van toepassing bij een CV ketel of warmtepomp.
Indien van toepassing. Indien bekend bij u.
Indien bekend bij u

Uitbreiding van uw basiscontract

U kunt uw basiscontract uitbreiden met andere toestellen.
Denk hierbij aan uw mechanische ventilatie, zonneboiler, WTW-unit en/of zonnepanelen.

Meerdere opties mogelijk

Automatische incasso

Na invulling van dit formulier machtigt u Firma Freek van Os tot het incasseren van de maandelijkse vergoeding. De automatische incasso voor het onderhoudscontract kan worden afgeschreven van:

Freek van Os verwerkt uw gegevens om uw onderhoudscontract af te sluiten. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over uw dienstverlening. Wij hanteren de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Freek van Os

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN

DE LAATSTE HIGHLIGHTS