fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Dakgoten

Via de dakgoot komt het regen- en smeltwater in het riool, regenton of put terecht. De dakgoten zijn veelal van zink gemaakt. Ondanks dat een zinken dakgoot jaren (20 tot 40 jaar) meegaat, bepaalt de zinkwerker in hoge mate de kwaliteit en daarmee de levensduur van het zink.

Lekkage

Wanneer het water uit/over de dakgoot naar beneden komt, kan dit schade aan de gevel geven. In dit geval kan sprake zijn van een verstopte hemelwaterafvoer of een lekke goot. Neem gerust contact met ons op voor een dakinspectie of voor het ontstoppen van de hemelwaterafvoer.

Schoonmaken dakgoten

Om verstopping en lekkages te voorkomen en de levensduur van uw goot te verlengen dient u jaarlijks uw dakgoot schoon te maken. Firma Freek van Os kan dit voor u verzorgen. We verwijderen het blad uit uw dakgoten en controleren op lekkages of beschadigingen.

Houdt u niet van verrassingen? Voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van uw aantal meters goot) komen wij jaarlijks de goten schoonmaken.

 

Vervangen

Wanneer blijkt dat uw dakgoot toe is aan vervanging kan Firma Freek van Os uw dakgoot vervangen. Het meest gebruikte materiaal hiervoor is zink. Maar ook polyester en pvc behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren u hier graag over.

 

Firma Freek van Os werkt in Voorschoten en wijde omgeving (Bollenstreek, Sassenheim, Zoeterwoude, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Katwijk, Leiden, Leiderdorp).

Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. binnen kantoor tijden  nemen wij contact met u op.

Spoed? bel ons dan direct 071-5763559

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.