fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Zoeterwoude

35 jaar ervaring in de installatietechniek

Zoekt u een bedrijf in Zoeterwoude voor het repareren van uw dak, omdat het lekt? Installateur Freek van Os kan u dan helpen. Wij zijn al 35 jaar werkzaam in de installatietechniek en kunnen ieder probleem moeiteloos oplossen. Of het nu gaat om een dakgoot vervangen, een badkamer renoveren of de verduurzaming van uw woning. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Wil u graag meet informatie over energie besparen, een warmtepomp of is uw wc verstopt? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Bekijk dan onze Facebookpagina. Hier vindt u voorbeelden van onze lopende en afgeronde projecten.

Onze mogelijkheden in Zoeterwoude

U kunt bij ons in Zoeterwoude terecht voor verschillende diensten en de beste rioolservice. Zo kunt u onze medewerkers inzetten:

  • Voor het installeren van mechanische ventilatie of het aanbrengen van dakisolatie
  • Wanneer een dakgoot vervangen moet worden of bij daklekkage
  • Om een wc of afvoer te ontstoppen
  • Voor badkamer renovatie
  • Voor cv ketel onderhoud
  • Plaatsen van nieuwe cv ketel
  • Energie besparen
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u een compleet overzicht van onze diensten in Zoeterwoude? Bekijk dan onze website. Hier vindt u alle diensten die wij u kunnen leveren.
Zoeterwoude

Dak repareren? Wij zijn de experts!

Lekkages aan uw dak of dakgoten zijn erg vervelend en zorgt voor vocht in huis. Het vinden van de lekkage en deze op de juiste manier repareren, kunt u het beste over laten aan de expert. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van vocht in huis. Bij Freek van Os zit u goed voor dakreparatie, of u nu een dak heeft van pannen, zink of EDPM. Wij maken uw daken weer compleet waterdicht. Wanneer u ervoor kiest om het volledige dakwerk te vervangen, dan ontvangt u 10 jaar garantie! Wilt u ook een dakreparatie in Zoeterwoude door ons laten uitvoeren? Vraag dan snel om meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Schakel onze vakmannen in

Freek van Os heeft al meer dan 35 jaar ervaring als installatiebedrijf. Wanneer u ons inzet om bijvoorbeeld uw gootsteen in Zoeterwoude te ontstoppen, dan profiteert u van ons vakmanschap. Onze installateurs beschikken namelijk over de kennis om uw ontstopping op efficiënte wijze op te lossen. Hierdoor bespaart u kosten. Daarnaast zijn onze medewerkers goed opgeleid en hebben zij vele jaren ervaring. Zij kunnen ieder probleem voor u verhelpen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld graag bij het creëren van een duurzame woning.

Maak gebruik van onze rioolservice

Heeft u geen warm water? Wij staan 24 uur per dag klaar om uw cv ketel storing op te lossen. Ook wanneer u een verstopping heeft, dan kunt u ons altijd bereiken, of het nu ’s ochtends vroeg is of ’s avonds laat. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u in Zoeterwoude langs om het rioolprobleem te verhelpen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 071-5763559. Ook kunt u een terugbelafspraak maken. Wat kunnen we voor u doen in Zoeterwoude?

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.