fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Zelfstandig installatiemonteur (40 uur)

32/40 uur – zelfstandig monteur – rijbewijs – 5+ jaar ervaring – MBO3

Een zelfstandig monteur werkt bij ons aan uitdagende projecten binnen de vakgebieden gas, water, cv, ventilatie en dak. Uiteenlopend van het plaatsen van een cv-ketel tot een complete woningrenovatie met warmtepomp. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, de dienst en het product bij onze klanten.

Wie zijn wij?

Firma Freek van Os uit Voorschoten is al meer dan 35 jaar dé vakman in totaalinstallatie. Wij zijn gespecialiseerd in verstoppingen, rioleringen, daken en dakgoten, zonnepanelen en energiezuinige gas–, water- en cv-installaties. Firma Freek van os is een professionele en gedreven organisatie. Het aanbieden en aanleggen van energiebesparende installaties en duurzaam omgaan met materialen, afvalstromen, klanten en medewerkers zijn de speerpunten van het bedrijf. Freek van Os is een regionale organisatie met een breed werkgebied tot aan Sassenheim en Den Haag!


Wat ga je doen?

  • Zelfstandig aanleggen van gas-, water- en cv-leidingen, ventilatie, warmtepompen, zonnepanelen en rioleringssystemen volgens de normen en laatste technieken.
  • Zelfstandig installeren en afmonteren van cv-toestellen, geisers, boilers, kranen en sanitair.
  • Zelfstandig dakdekken, zinkwerken, loodwerken.
  • Problemen onderzoeken en vertalen naar passende oplossingen

Wie zoeken wij?

  • Je bent een zelfstandig service- en oplossingsgericht persoon met een positieve instelling.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied
  • Je beschikt bij voorkeur een diploma installatietechniek niveau 3.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Werken bij Freek van Os betekent werken bij een gedreven en professioneel bedrijf. Met je collega’s functioneer je als team en samen werken we aan een goed resultaat. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en eigen verantwoordelijkheid en elke dag is anders. Juist dit maakt het uitdagend om bij ons te werken. Firma Freek van Os is een erkend leerbedrijf: Als het nodig is kun je trainingen en opleidingen volgen, om je te specialiseren in een bepaalde richting of om je kennis uit te breiden. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk. Meerdere keren per jaar worden er werkuitjes georganiseerd; van uiteten tot paintballen. Op vrijdagmiddag wordt er een biertje of cola met elkaar gedronken om de week af te sluiten. Een goed salaris op basis van de CAO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen bij deze functie.


Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur een mail met je CV naar mo@freekvanos.nl of bel naar 071-5763559 en vraag naar Marijke.


Solliciteer direct!

Wij beantwoorden uw sollicitatie zo snel mogelijk. binnen kantoor tijden nemen wij contact met u op.