fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Warmtepomp

Warmte halen lucht, water of de bodem

Met een warmtepomp kunt u gemakkelijk lucht of bodemwarmte gebruiken om uw woning te verwarmen. Hierdoor kunt u eenvoudig op energiekosten besparen. En u bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Wij van Freek van Os kunnen een warmtepomp vakkundig voor u plaatsen. Als installatiebedrijf hebben wij inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in huis. Wij weten precies wat hierbij komt kijken en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden.

Onze opties

Wanneer u graag een warmtepomp wilt, dan heeft u bij ons twee mogelijkheden. Welke pomp geschikt is voor uw situatie vertellen onze medewerkers u graag. Zo kunt u kiezen voor een warmtepomp die warmte haalt uit:

    1. Bodemwarmte: tijdens de koude maanden wordt warmte uit de grond gehaald om de woning te verwarmen. Tijdens de warme zomermaanden werkt dit andersom
    2. Lucht: buitenlucht wordt gebruikt om uw woning te verwarmen

Voor de particulier en ondernemer

Wilt u als particulier graag een warmtepomp in uw woning? Dan helpen wij u graag. Maar ook wanneer u als ondernemer duurzamer wilt gaan werken, dan staan wij voor u klaar. Samen gaan wij met u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing. Zo kunnen wij ook een zonneboiler of zonnepanelen installeren. Wilt u graag weten of een warmtepomp geschikt is voor uw situatie?
Neem dan gerust contact op.

Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, we nemen binnen kantoor tijden contact met u op.

Spoed? bel ons dan direct 071-5763559

5 redenen om voor ons te kiezen

Natuurlijk kunt u de keuze maken om een ander installatiebedrijf in te schakelen. Dat begrijpen wij bij Freek van Os maar al te goed. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Bij ons profiteert u daarom altijd van het volgende:

  1. Meer dan 35 jaar werkzaam in ons vakgebied
  2. Vakkundig uw warmtepomp geplaatst
  3. Professionele medewerkers in dienst met de juiste diploma’s
  4. Wij werken met oog voor het milieu en veiligheid
  5. Klantgerichte en heldere werkwijze

Ook graag een warmtepomp?

Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Bel dan vandaag nog naar ons bedrijf en maak een afspraak. Wij komen graag naar u toe. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 071-5763559. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u het contactformulier op de site invullen of mail naar: service@freekvanos.nl.

Plaatsen wij bij u binnenkort ook een warmtepomp?

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.