fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Voorschoten

Al meer dan 35 jaar ervaring!

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Voorschoten voor het ontstoppen van uw riolering? Dan bent u bij Freek van Os op de juiste plek. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de installatietechniek. Zo kunnen wij een dakgoot vervangen, maar we kunnen ook zonnepanelen plaatsen of een dakreparatie uitvoeren. Wilt u meer weten over onze diensten in Voorschoten? Bekijk dan onze Facebookpagina. Hier vindt u een overzicht van al onze projecten.

Over ons bedrijf

Wij zijn in 1976 begonnen als loodgietersbedrijf in Voorschoten en hebben ons gespecialiseerd in de rioolservice. Dit betekent dat u ons 24 uur per dag kunt bellen bij rioolproblemen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf dat u op meerdere vlakken van dienst kan zijn. De diverse werkzaamheden die wij uitvoeren, getuigen van de uitgebreide kennis die wij in huis hebben. Het bijhouden van deze kennis staat binnen ons bedrijf centraal en wij zijn dan ook erkend als leerbedrijf.

Onze diensten in Voorschoten

VoorschotenFreek van Os is meer dan een installatiebedrijf. Onze installateurs kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Het installeren van dakvensters
  • Het plaatsen van isolaties
  • Het installeren van mechanische ventilatie
  • Cv ketel onderhoud of hulp bij een cv ketel storing
  • Plaatsing nieuwe cv ketel
  • Badkamer renovatie
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Dit is maar een greep uit de diensten die ons installatiebedrijf in Voorschoten levert. Wilt u meer weten? Bekijk het complete aanbod op onze website.

Wilt u energie besparen?

Wilt u graag zonnepanelen op het dak van uw woning in Voorschoten laten installeren? Installateur Freek van Os kan het voor u regelen. Wij kunnen u adviseren over verduurzaming van uw woning en of uw dak geschikt is voor het plaatsen van deze panelen en wat het u gaat kosten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere energiebesparende apparaten, zoals een zonneboiler, warmtepomp en een unit om warmte terug te winnen. Kiest u liever voor dakisolatie? Ook dan kunt u bij ons terecht. U vindt een paar handige bespaartips op onze site. Zo kunt u direct energie en geld besparen. Wij helpen u graag bij het creëren van een duurzame woning.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ons graag inschakelen om uw afvoer te ontstoppen? Of heeft u vocht in huis? Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs in Voorschoten om het probleem te verhelpen. Heeft u geen warm water? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 071-5763559 of te mailen naar service@freekvanos.nl. Ook kunt u een afspraak maken om door ons teruggebeld te worden. Doe dit vandaag nog en ontdek wat wij voor u in Voorschoten kunnen doen.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.