fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Voorburg

Ervaren en vertrouwd installatiebedrijf in Voorburg

Zoekt u een installatiebedrijf in Voorburg dat u kan helpen met het vervangen van dakgoten? Freek van Os kan u dan uitstekend van dienst zijn. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de installatietechniek en beschikken over de kennis en ervaring om u op verschillende fronten van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij u helpen bij uw afvoer, wc of gootsteen ontstoppen, maar bij onderhoud aan uw cv ketel en deklekkage in Voorburg bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze ervaren vakmensen helpen u graag verder.

Wij kunnen u helpen bij:

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan onze klanten uit Voorburg. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Hulp bij vocht in huis
  • Badkamer renovatie
  • Dakgoot vervangen
  • Storing cv ketel (als u bijvoorbeeld geen warm water meer heeft)
  • Vloerverwarming
  • Dakreparatie
  • Cv ketel onderhoud of plaatsing nieuwe CV ketel
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Wilt u meer weten over onze diensten en rioolservice bij rioolproblemen? Vraag dan direct naar onze mogelijkheden en bel ons gerust.

Bespaar nu ook energie!

Voorburg

Wilt u graag energie besparen thuis of op het kantoor in Voorburg? Freek van Os biedt dan uitkomst. Wij kunnen verschillende energiebesparende producten bij u plaatsen. Zo kunnen wij zonnepanelen op uw dak installeren. Onze installateurs kunnen u adviseren of uw dak geschikt is voor het plaatsen van deze systemen en hoeveel u er dient te hebben om er rendement uit te halen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een zonneboiler, warmtepomp of het aanbrengen van dakisolatie. Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen met de verduurzaming van uw woning en energie te besparen in Voorburg? Neem dan een kijkje op onze website onder het kopje ‘energie besparen’. Hier vindt u een overzicht van al onze gerealiseerde projecten. Wij helpen u graag met het creëren van een duurzame woning.

Al meer dan 35 jaar ervaring in installatietechniek

Freek van Os is in 1976 begonnen als loodgietersbedrijf. Wij zijn dus al 35 jaar werkzaam in het vak. Daarnaast zijn er door de jaren heen verschillende werkzaamheden bijgekomen. Zo kunnen wij u in Voorburg ook helpen met dakreparatie, het plaatsen van mechanische ventilatie en verduurzaming van uw woning. Ook kunt u ons inschakelen voor reparatie of installatie van water- en gasleidingen. Ons uitgebreide dienstenaanbod getuigt van de kennis en ervaring die wij als installatiebedrijf in huis hebben. Wilt u graag meer weten over wat wij voor u in Voorburg kunnen betekenen? Bel ons dan en informeer naar de mogelijkheden.

24 uur per dag bereikbaar in Voorburg

Wanneer u uw afvoer wilt ontstoppen, dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gedaan wordt. Freek van Os is dag en nacht telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij direct iemand sturen die uw cv ketel storing kan verhelpen. Ook kunnen wij u advies geven over wat u het beste kunt doen om de schade zo veel mogelijk te beperken. Hetzelfde geldt uiteraard voor lekkages en storingen. U kunt ons dan bereiken op 071-5763559 en wij zorgen ervoor dat uw probleem opgelost wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden in in Voorburg!

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.