fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Vocht in huis

Vochtproblemen vakkundig verholpen

Heeft u vocht in huis? Dan staan de vakmannen van Freek van Os graag voor u klaar. Wij snappen dat u dit probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Daarom profiteert u van een unieke service. Bij een lekkage of vochtprobleem in huis zijn wij 24 uur per dag te bereiken. Ga ook de strijd aan met vocht en schakel ons vakmanschap in.

Vocht in huis? Kies dan voor onze vakmensen. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Voorschoten, Leiden, Sassenheim, Zoeterwoude, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest.

Profiteer van 35 jaar ervaring

Vocht in huisWanneer u vocht in huis heeft, dan wilt u natuurlijk een vakman inschakelen. U wilt dat het vocht bestreden wordt. En u wilt niet dat het probleem groter wordt. Wij van Freek van Os bieden dan uitkomst.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het verhelpen van vochtproblemen in huis. Wij beschikken over de juiste materialen om elk probleem vakkundig en snel voor u op te lossen.

Voorkom vocht in huis

Vocht in uw woning ontstaat vaak door een slechte ventilatie. Wilt u een vochtprobleem in huis voorkomen? Schakel dan Freek van Os in voor het plaatsen van een ventilatiesysteem. Deze voert de vervuilde en vochtige lucht af en verse lucht wordt aangevoerd. Op deze manier zorgt u ervoor dat het leefklimaat in uw woning optimaal blijft. Het installeren, het reinigen en onderhoud van deze systemen nemen wij u graag uit handen.

Kies voor ons

Last van vochtplekken in huis? Wij helpen u dan graag bij het bestrijden van het vocht. Kiest u voor ons? Dan heeft dat veel voordelen. Zo rekenen wij geen voorrijkosten en betaalt u per kwartier in plaats van per uur. Wij brengen alleen het eerste uur volledig in rekening. Daarnaast:

  • Zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor storingen
  • Als u in de ochtend belt, proberen wij dezelfde dag nog een afspraak te plannen
  • Leveren wij uitsluitend service en kwaliteit
  • Kunt u op bij ons rekenen op zeer scherpe prijzen
  • Geven wij u ook graag advies

Graag wat meer informatie?

Wilt u de strijd met vocht aangaan? Wij staan graag tot uw beschikking. Wilt u meer weten over hoe wij vochtproblemen in huis kunnen verhelpen? Neemt u dan gerust contact op. Wij zijn te bereiken op 071-5763559 of via de e-mail op service@freekvanos.nl. Onze vakmensen informeren u graag over de mogelijkheden. Vocht in huis vakkundig verholpen door de deskundige medewerkers van Freek van Os.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.