fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Ventilatie

Een goede isolatie scheelt in de stookkosten; regelmatig ventileren is echter noodzakelijk. Anders wordt het te vochtig in huis met gezondheidsproblemen als vervelend gevolg. Ventilatie voert vochtige en vervuilde lucht af, maar hiervoor moet wel verse lucht in de plaats komen om schimmelvorming te voorkomen.

Wilt u ook een gezond leefklimaat in de woning. Zonder al te grote ingrepen kan ook bij u een mechanische ventilatiebox geplaatst worden met afzuigpunten op cruciale plekken in de woning. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een warmte terugwininstallatie (wtw) zodat de warmte niet verloren gaat. Op deze manier bespaart u energie en creeert u frisse lucht.

Firma Freek van Os is gespecialiseerd in onderhoud, reiniging en installatie van mechanische ventilatie, elektrische- , rooster-, dak-, airco-, douche- en badkamerventilatie, CO2-gestuurde ventilatie.

Wij komen graag langs om te kijken welke oplossing bij u van toepassing is en om een vrijblijvende offerte te geven. Ook in het geval van grotere gebouwen waarin het leefklimaat van belang is, kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, we nemen binnen kantoor tijden contact met u op.

Spoed? bel ons dan direct 071-5763559

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.