071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

De overheid heeft een besluit genomen over de invulling van de subsidie op zonnepanelen. Deze is op 20 juni gepresenteerd en daarmee definitief. Denkt u al langer over zonnepanelen en wilt u mee profiteren van deze regeling dan heeft u tot 2 juli om alles voor te bereiden.

Zonnepanelen kunnen op ieder dak aangebracht worden, ook die van u. Echter om optimale resultaten te behalen dient uw dak in een bepaalde richting en onder een bepaalde hoek te staan. Om te beoordelen of uw dak geschikt is, kunt u het beste een specialist uw dak laten bekijken.

De subsidieregeling gaat op 2 juli 2012 om 09:00 vanwege het verwachte grote aantal aanvragen is het verstandig om direct vanaf dat moment uw aanvraag in te dienen. Firma  Freek van os helpt u graag aan een offerte/opdracht voor 2 juli! 

 

Subsidie hoe en wat!

Voor wie is de subsidie zonnepanelen bedoeld? De tegemoetkoming voor de aanschaf van zonnepanelen is beschikbaar voor particulieren. Voor elk adres kunt u maximaal één aanvraag indienen. De subsidie is niet bedoeld voor ondernemers.

Subsidiebedrag? Het subsidiebedrag is 15 % van het aankoopbedrag van een zon-PV installatie. Daaronder vallen de kosten voor het materiaal, bijvoorbeeld de aanschaf van de panelen en ondersteunende apparatuur, zoals omvormers. U krijgt geen subsidie voor de arbeids- en verbouwingskosten.

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie dan moet de installatie groter zijn dan 0,6 kilo Wattpiek. U kunt maximaal € 650,- subsidie krijgen. Het subsidieplafond voor deze subsidieregeling is € 21.550.000,- voor het jaar 2012. Subsidieaanvragen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. Kijkt u hier voor meer informatie.

Subsidie aanvragen? U kunt subsidie aanvragen vanaf 2 juli 2012 om 9.00 uur met DigiD. Heeft u nog geen DigiD dan kunt dit alvast regelen op dewebsitevan DigD. Vervolgens kunt u vanaf 2 juli 2012 via het het elektronisch loket van Agentschap NL uw subsidieaanvraag indienen.

 Groene boerderij, plaatsen zonnepanelen