fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Sassenheim

35 jaar ervaring in huis halen?

Sassenheim Bent u op zoek naar een bedrijf in Sassenheim voor het ontstoppen van uw riolering? Wij kunnen u dan uitstekend helpen. Freek van Os is in 1976 gestart als loodgietersbedrijf. Inmiddels zijn daar ook andere werkzaamheden bijgekomen en bieden wij een compleet rioolservice aan voor al uw rioolproblemen. Denk dan aan rioolinspectie of een afvoer ontstoppen, maar ook voor cv ketel onderhoud of verduurzaming van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze werkzaamheden als loodgieter? Bekijk dan eens onze Facebookpagina. Hier vindt u onze lopende en afgeronde projecten.

Waar kunt u ons voor inzetten?

Wij zijn als installatiebedrijf breed inzetbaar. Zo kunt u ons in Sassenheim inschakelen voor:

  • Het ontstoppen van uw riool
  • Badkamer renovatie
  • Het installeren van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers en advies over energie besparen
  • Hulp bij een cv ketel storing als u bijvoorbeeld geen warm water heeft
  • Onderhoud en plaatsing nieuwe cv ketel
  • Aanleggen of repareren van water- en gasleidingen
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Wilt u meer over onze diensten in Sassenheim weten? Bekijk dan onze website. Hier vindt u een compleet overzicht van onze werkzaamheden.

Dé specialist in dakreparatie

Wanneer u Freek van Os inschakelt voor dakreparatie in Sassenheim, dan weet u zeker dat u in goede handen bent. Wij kunnen uw dak weer compleet waterdicht maken. Daarnaast kunnen wij uw dak in Sassenheim gelijk inspecteren en voorzien van dakisolatie. Zo voorkomt u in de toekomst lekkages en vocht in huis. Ook is het mogelijk om direct het dakwerk volledig te vervangen. Wanneer u dit door ons laat uitvoeren, ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie! Dit omdat wij zelf geloven dat er op de korte termijn geen vocht in huis zal ontstaan. Kortom, wij zorgen voor uw volledige dakreparatie.

Het belang van goede ventilatie

SassenheimIsolatie laten plaatsen is natuurlijk verstandig, want het scheelt in de stookkosten. Het is echter wel zaak dat u regelmatig de boel goed doorlucht. Doet u dit niet, dan kan er namelijk schimmel ontstaan. Installateur Freek van Os biedt dan uitkomst. Wij installeren mechanische ventilatie voor u. Deze zorgt voor een gezond leefklimaat in uw huis in Sassenheim zonder dat er een grote verbouwing plaats hoeft te vinden. Om de warmte niet verloren te laten gaan, kunnen wij de mechanische ventilatie ook combineren met een installatie om warmte terug te winnen. Wij helpen u graag met het creëren van een duurzame woning.

Wij staan 24 uur per dag klaar

Is uw riool in Sassenheim verstopt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. U kunt ons bereiken op 071-5763559. Ook kunt u een e-mail sturen naar service@freekvanos.nl. Wij staan u met plezier te woord en vertellen u graag wat wij voor u in Sassenheim kunnen doen.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.