fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Rioolservice

Voor de beste rioolservice

Loopt uw riool niet goed meer door? Of zit uw afvoer verstopt? Neem dan contact op met de loodgieters van Freek van Os. Wij helpen u graag. Ons bedrijf biedt u een zeer goede rioolservice. Zoekt u een loodgieter die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat? Bel ons dan op 071-5763559. Wij lokaliseren het probleem in een mum van tijd en zullen voor een permanente oplossing zorgen. Voorkom problemen met uw afvoer of toilet, bel Freek van Os!

Onze rioolservice

RioolserviceHeeft u een vermoeden dat het riool is verstopt? Herkent u een of meerdere van de volgende punten?

  • U hoort het riool borrelen.
  • U ruikt een onaangename geur.
  • U heeft een langzaam lopende afvoer.
  • Het toilet loopt langzaam leeg.
  • Het water komt bij spoeling weer omhoog.

Neem dan contact op met onze rioolservice. Wij zijn dé specialist als het gaat om het ontstoppen van het riool en uw afvoer. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met chemische middelen en een ontstopper, maar dat kan het probleem alleen maar verergeren. Om dit te voorkomen kunt u beter onze rioolservice bellen (dag en nacht bereikbaar).

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw riool en afvoer is van groot belang. Dit voorkomt veel problemen. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan. Dat betekent dat wij met enige regelmaat bij u langskomen om de afvoer en het riool te inspecteren. Heeft u een terugkerend probleem in het riool? Dan kunnen wij door middel van een camera alles controleren. Wij passen ook een rookonderzoek toe. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met ons over de rioolservice.

Wat wij bieden

Freek van Os biedt 24 uur per dag en 7 dagen in de week een uitstekende rioolservice. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden de volgende service:

  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
  • Binnen korte tijd is uw afvoer ontstopt..
  • Wij zorgen altijd voor een (nood)oplossing..
  • Heldere tarieven

Meer weten? Bel of mail ons

Wilt u aanvullende informatie over onze rioolservice of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 071-5763559. U kunt ook mailen naar service@freekvanos.nl. Wilt u weten wat het ontstoppen u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze vakmensen helpen u graag. Wat kunnen we voor u doen?

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.