Onderhoudscontract

Toestel voor het basiscontract

U kunt bij ons een basiscontract afsluiten voor uw CV-toestel, warmtepomp of zonnepanelen. Dit basiscontract kunt u vervolgens, indien van toepassing, uitbreiden met andere toestellen.

Onderhoud CV ketel op basis van monitoring: Vertrouwde kwaliteit, maar slimmer. We starten een contract altijd met een nulbeurt. Tijdens de nulbeurt plaatsen wij een module bij uw ketel, waardoor wij onderhoud uitvoeren op basis van behoefte van het toestel. De nulbeurt wordt aan u gefactureerd. Hierna gaat het gekozen contract in.

Uw ketel registreert het aantal branduren, temperaturen in het apparaat, de druk in de installatie en andere relevante waarden. Op basis van deze monitoring stuurt de module ons informatie over onderhoud en storingen. Ook verstuurt de module meldingen als het CV systeem bijgevuld moet worden. Op deze manier kunnen we storingen voorkomen en verhelpen wij het probleem voordat u in de kou zit. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van branduren, met een maximaal interval van 20 maanden.

U krijgt bij ons de vertrouwde kwaliteit, maar net iets slimmer!

Dit is alleen van toepassing bij een CV ketel of warmtepomp.
Indien van toepassing. Indien bekend bij u.
Indien bekend bij u

Uitbreiding van uw basiscontract

U kunt uw basiscontract uitbreiden met andere toestellen.
Denk hierbij aan uw mechanische ventilatie, zonneboiler, WTW-unit en/of zonnepanelen.

Meerdere opties mogelijk

Automatische incasso

Na invulling van dit formulier machtigt u Firma Freek van Os tot het incasseren van de maandelijkse vergoeding. De automatische incasso voor het onderhoudscontract kan worden afgeschreven van:

Firma Freek van Os verwerkt uw gegevens om uw onderhoudscontract af te sluiten. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over uw dienstverlening. Wij hanteren de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN

DE LAATSTE HIGHLIGHTS