fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Mechanische ventilatie

Verbeter het leefklimaat van uw huis

Mechanische ventilatie

Wanneer u het leefklimaat van uw woning gezond wilt houden, dan is het slim om mechanische ventilatie te laten installeren. Deze zorgt ervoor dat lucht afgevoerd wordt en schone lucht wordt aangevoerd. Hierdoor wordt schimmelvorming voorkomen en houdt u het leefklimaat van uw woning gezond. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de plaatsing, onderhoud en reiniging van dit type ventilatie.

Soorten mechanische ventilatie

Freek van Os kan u bij de aanschaf van verschillende soorten ventilatiesystemen van dienst zijn. Zo kunnen wij een mechanische ventilatiebox installeren. Deze voert door middel van leidingen vochtige lucht af. Door het plaatsen van ventilatieroosters in uw kozijnen of gevels wordt er schone lucht naar binnen gehaald. Zo wordt de lucht in uw huis steeds opnieuw ververst. Wilt u meer weten over deze manier van ventilatie? Bel ons dan en vraag naar de mogelijkheden.

Installatie, onderhoud en reiniging

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een mechanische ventilatie. De monteurs van Freek van Os zijn gespecialiseerd in het onderhoud, de reiniging en de plaatsing van verschillende ventilatiesystemen. Wij bieden dus een totaalpakket als het om ventilatie gaat. Onze vakmannen kunnen u dit alles geheel uit handen nemen. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Waarom ventilatie door ons bedrijf laten plaatsen

Wanneer u door ons mechanische ventilatiesystemen laat installeren, dan profiteert u van een aantal voordelen, zoals:

  • Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de installatietechniek.
  • Wij werken met deskundige monteurs.
  • Wij kunnen systemen niet alleen installeren, maar ook onderhouden.
  • Wij kunnen u meerdere mogelijkheden bieden als het gaat om het ventileren van uw woning.
  • Wij hebben zeer scherpe prijzen voor onze klanten.

Mechanische ventilatie en een warmte terugwin unit

Om de warmte die tijdens het ventileren vrijkomt niet verloren te laten gaan, is het verstandig om uw ventilatie te combineren met een warmte terugwin unit. Zo kunt u door ons een douche laten plaatsen met een dergelijke unit. Deze gebruikt de warmte van het afvoerwater om aanvoerwater voor te verwarmen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Onze vakmensen vertellen u hier met veel plezier meer over deze mechanische opties.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van mechanische ventilatiesystemen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op 071-5763559. Ook kunt u een mail sturen naar service@freekvanos.nl. Uiteraard kunt u ook gelijk een offerte aanvragen. Zo ziet u meteen welke kosten er verbonden zijn aan het installeren van mechanische ventilatie.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.