fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Leidschendam

Dé expert in Leidschendam op het gebied van installatietechniek

Zoekt u een specialist in de installatietechniek in Leidschendam? Freek van Os kan u op dit gebied uitstekend van dienst zijn. Onze installateurs kunnen u helpen met een afvoer ontstoppen maar ook met dakreparatie voor uw daklekkage. Of wilt u toch liever informatie over energie besparen, warmtepomp of zonneboilers in Leidschendam? Ook dat is mogelijk. Wij hebben vele jaren ervaring volgen nog regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij mogen ons met recht dé expert noemen. Wilt u graag meer weten over bijvoorbeeld onze werkzaamheden als loodgieter? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer dan 35 jaar vakmanschap

In 1976 zijn wij begonnen als loodgietersbedrijf. Door de jaren heen zijn hier meer werkzaamheden bijgekomen, zoals het installeren van mechanische ventilatie, badkamer renovatie en het creëren van een duurzame woning. Ons uitgebreide dienstenpakket getuigt van de kennis waarover wij als bedrijf beschikken. Wanneer u een onderneming in Leidschendam zoekt voor het ontstoppen van uw riolering, wanneer uw wc verstopt is, voor dakreparatie, het aanbrengen van dakisolatie of voor verduurzaming van uw woning bent u bij installateur Freek van Os aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs helpen u graag.
Leidschendam

Wij doen net dat beetje extra

Wij bieden een rioolservice die uniek is. U kunt ons namelijk 24 uur per dag telefonisch bereiken voor ontstoppingen en een cv ketel storing als u bijvoorbeeld geen warm water heeft. Dag en nacht staan wij voor u klaar bij rioolproblemen. Ook kunnen wij u helpen bij lekkages. Wij komen dan bij u langs in Leidschendam en voeren dan een rioolinspectie uit. Met een camera of rookapparaat vinden wij snel het probleem. In een mum van tijd kunt u weer gebruikmaken van uw toilet of douche. U heeft nergens omkijken naar. Dát is onze rioolservice!

Wat kunnen we doen in Leidschendam?

Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij u op verschillende gebieden omtrent installatietechniek van dienst zijn. Zo kunt u in Leidschendam bij ons terecht:

  • Wanneer u een dakgoot vervangen wilt hebben
  • Voor het periodiek reinigen van uw riolering
  • Het plaatsen van zonneboilers en -panelen
  • Het aanleggen van gasleidingen of waterleidingen
  • Voor hulp bij vocht in huis
  • Wanneer u hulp bij cv ketel onderhoud nodig heeft of een nieuwe CV geplaatst wil hebben
  • Energie besparen
  • Lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding

Dit is maar een greep uit de diensten die wij bieden. Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden in Leidschendam? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Installatiebedrijf in Leidschendam? Bel ons!

Wilt u graag uw dakgoot laten vervangen in Leidschendam? Of wilt u mechanische ventilatie laten installeren? Bel ons dan vandaag nog om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 071-5763559 of door een e-mail te sturen naar service@freekvanos.nl. Wij komen graag bij u in Leidschendam langs om uw problemen te verhelpen.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.