fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Leiderdorp

Bedrijf in de installatietechniek in Leiderdorp nodig?

Wij van Freek van Os kunnen u in Leiderdorp op verschillende gebieden van dienst zijn. Ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden getuigt van de kennis en ervaring die wij in huis hebben. Zo kunnen wij u helpen met het plaatsen van mechanische ventilatie maar ook wanneer u vocht in huis heeft of bij een cv ketel storing waardoor u geen warm water heeft. Daarnaast helpen wij u ook graag met dakreparatie, storing cv ketel, energie besparen, badkamer renovatie of verduurzaming van uw woning in Leiderdorp. Wilt u meer weten? Vraag direct naar onze diensten in Leiderdorp. U kunt ook op onze Facebookpagina kijken. Daar vindt u een overzicht van onze projecten.

Daarom Freek van Os inschakelen

Wij zijn niet zoals andere installatiebedrijven in Leiderdorp. Voor onze klanten zetten wij altijd een stap extra. Dit kunt u in verschillende facetten van ons bedrijf terugvinden. Zo:

  • Hebben wij meer dan 35 jaar ervaring en kennis in hui
  • Bieden wij diverse werkzaamheden aan, waaronder cv ketel onderhoud en plaatsen van een nieuwe CV ketel
  • Kunt u gebruikmaken van onze rioolservice bij rioolproblemen in Leiderdorp
  • Zijn wij 24 uur per dag te bereiken voor onder andere lekkage, gaslekkage, kapotte waterleiding of gasleiding
  • Zijn onze medewerkers goed opgeleide en ervaren vakmannen

Ook voor badkamer renovatie in Leiderdorp

LeiderdorpInstallateur Freek van Os kan u op een breed vlak van dienst zijn. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor kleine reparaties aan uw sanitair, maar kunt u ons ook inschakelen voor een complete badkamer renovatie of het creëren van een duurzame woning. Wij komen dan bij u langs in Leiderdorp om uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een offerte opgemaakt. Gaat u hiermee akkoord, dan nemen wij u de verdere verbouwing en de organisatie hiervan uit handen. Wij maken afspraken met bijvoorbeeld de elektricien en tegelzetter. Onze vakmensen begeleiden u tijdens het gehele proces en u heeft zelf nergens meer omkijken naar.

Schakel onze loodgieter of dakdekker in

Sinds 1976 zijn wij van Freek van Os werkzaam als installatiebedrijf. Ons uitgebreide aanbod aan diensten getuigt van de ervaring en kennis die wij in huis hebben. Wanneer u een van onze medewerkers inzet om uw afvoer in Leiderdorp te ontstoppen, dan kunnen wij u garanderen dat deze klus binnen korte tijd geklaard is. Wij gaan op een efficiënte manier te werk en dat bespaart u veel kosten. Of het nu gaat om een dakgoot vervangen, dakisolatie aanbrengen of een afvoer ontstoppen, onze vakmannen kunnen het allemaal voor u doen.

Afspraak maken in Leiderdorp?

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze werkzaamheden? Kijk dan eens op onze Facebookpagina. Hier vindt u een overzicht van al onze projecten die wij tot nu uitgevoerd hebben of waar we nog mee bezig zijn. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak voor dakreparatie of een afvoer ontstoppen maken door te bellen naar 071-5763559 of te mailen naar service@freekvanos.nl. Of vraag eerst vrijblijvend om meer informatie of advies. Wij komen graag bij u langs in Leiderdorp om de mogelijkheden te bespreken.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.