fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Leerlingmonteur

Roer om? Op zoek naar een uitdaging in de installatietechniek, maar heb je nog geen kennis en ervaring? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die passie voor het vak hebben!

Wie zijn wij?

Firma Freek van Os uit Voorschoten is al meer dan 35 jaar dé vakman in totaalinstallatie. Wij zijn gespecialiseerd in verstoppingen, rioleringen, daken en dakgoten, zonnepanelen en energiezuinige gas–, water- en cv-installaties. Firma Freek van os is een professionele en gedreven organisatie.

Het aanbieden en aanleggen van energiebesparende installaties en duurzaam omgaan met materialen, afvalstromen, klanten en medewerkers zijn de speerpunten van het bedrijf. Freek van Os is een regionale organisatie met een breed werkgebied tot aan Sassenheim en Den Haag!


Wat ga je doen?

Leerling service- en onderhoudsmonteur

  • In een periode van +/- 6 maanden leiden we je op tot zelfstandig onderhoudsmonteur
  • Je loopt mee met een ervaren collega om vanuit de praktijk te leren
  • Je bezoekt diverse cursussen

Leerling installatiemonteur

  • In combinatie met een BBL-traject word je in 2 jaar tijd klaargestoomd tot monteur
  • Je loopt mee met een ervaren installatiemonteur om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen
  • Na twee jaar kan je zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en word je verder opgeleid voor de uitvoering van grotere projecten of complexe installaties. Na ongeveer 5 jaar ben je zelfstandig en volwaardig installatiemonteur

Ontstoppingsmonteur

  • In een periode van +/- 6 maanden leiden we je op tot zelfstandig ontstoppingsmonteur
  • Je loopt mee met een ervaren collega om vanuit de praktijk te leren
  • Je zal zelfstandig op pad gaan voor het verhelpen van eenvoudige verstoppingen en doet hiermee ervaring op om door te groeien tot volwaardig ontstoppingsmonteur
  • Hierbij is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs of van plan bent deze binnen zes maanden te behalen.


Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiast en leergierig persoon met een positieve instelling. Je bent bereid om te leren en hebt passie voor de installatiebranche. Als erkend leerbedrijf leiden wij je op tot volwaardig monteur. Tot die tijd zijn er trainingen en cursussen waar je aan deelneemt. Bij voorkeur heb je een rijbewijs of ben je van plan deze te behalen.


Wat bieden wij?

Werken bij Freek van Os betekent werken bij een gedreven en professioneel bedrijf. Met je collega’s functioneer je als team en samen werken we aan een goed resultaat.

Bij Firma Freek van Os is veel ruimte voor eigen ideeën en eigen verantwoordelijkheid en elke dag is anders. Juist dit maakt het uitdagend om bij ons te werken.

Firma Freek van Os is een erkend leerbedrijf: Als het nodig is kun je trainingen en opleidingen volgen, om je te specialiseren in een bepaalde richting of om je kennis uit te breiden. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk.

Meerdere keren per jaar worden er werkuitjes georganiseerd; van uiteten tot paintballen. Op vrijdagmiddag wordt er een biertje of cola met elkaar gedronken om de week af te sluiten.

Een goed salaris op basis van de CAO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen bij deze functie.


Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur een mail met je CV naar mo@freekvanos.nl of bel naar 071-5763559 en vraag naar Marijke.

Solliciteer direct!

Wij beantwoorden uw sollicitatie zo snel mogelijk. binnen kantoor tijden nemen wij contact met u op.