Gemeenten & VVE

Als gemeente of een VVE zoekt u een betrouwbare partner. Een partij waarvan u weet dat als het erop aankomt dat ze uw probleem oplossen. Freek van Os is die partij! Als bedrijf zijn wij ingericht op het verhelpen van calamiteiten. En dat op de verschillende disciplines verwarming, verstoppingen en lekkages van leidingen of daken. Met veel partijen werken al jaren. Wilt u gemak voor de bewoners of uw huurders zodat zij bijvoorbeeld zelf direct een probleem kunnen melden, dan sluit u een contract af zodat u zeker weet dat Freek van Os klaar staat om u probleem op te lossen.

We bieden contracten voor verstoppingen, onderhoud, monitoring en storingsdiensten voor verwarmingsinstallaties. Voor al uw installaties één aanspreekpunt? Neem contact met ons op om te kijken wat Freek van Os voor u kan betekenen.

Voor VVE’s bieden wij speciale contracten aan, waarin verstoppingen voor een vast bedrag per maand wordt verholpen. Na een kennismakingsgesprek maken wij graag een passende aanbieding op voor uw VVE.

Neem contact op