fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Monteur Robin Gallert en Ryan Banwari van Firma Freek van Os uit Voorschoten doen mee aan ‘De beste fitter van Nederland’ 2013!

Maart 2013 – Zaterdag 1 juni barst de competitie van ‘De beste fitter van Nederland’ los! Dit jaar is de wedstrijd onder de fitters van Nederland spectaculairder dan ooit. Er wordt op één dag gestreden, op één eiland; Forteiland Pampus. Monteur Robin Gallert en Ryan Banwari van Firma Freek van Os uit Voorschoten heeft zich ingeschreven voor deze spannende, uitdagende competitie en gaat daarmee de uitdaging aan om ‘De beste fitter van Nederland’ 2013 te worden.

‘De beste fitter van Nederland’ 2013 wordt anders dan de voorgaande edities. De belangrijkste verandering is dat er geen voorrondes meer worden gehouden; zaterdag 1 juni is het dé dag van de installateur en moet het gebeuren. Middels diverse praktijk- en theorie opdrachten – beoordeeld door een professionele jury onder leiding van Henny Hoppenbrouwers – gaat aan het einde van deze competitiedag 1 persoon met de felbegeerde titel naar huis.

De wedstrijd heeft tot doel het installatievak in het zonnetje te zetten. Alle erkende monteurs op het gebied van verwarming, sanitair en drinkwater kunnen deelnemen. Per bedrijf mogen er twee installateurs meedoen aan de wedstrijd. Naast de prestigieuze titel ‘De beste fitter van Nederland’ krijgt de winnaar een prachtige avonturenreis naar Lapland cadeau. Een reis voor waaghalzen waarbij de sneeuw o.a. met sneeuwscooters, husky’s en sneeuwschoenen getrotseerd wordt. Verder krijgt de winnaar alle schijnwerpers op zich gericht en hij of zij is een perfect uithangbord voor zijn werkgever, die de beste fitter in zijn bedrijf heeft!

1 juni 2013
Het eiland Pampus staat 1 juni a.s. geheel in het teken van ‘De beste fitter van Nederland’. De prachtige locatie heeft ontzettend veel te bieden en de wedstrijd belooft niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor toeschouwers zeer spectaculair te worden. De ongelofelijke verhalen van Forteiland Pampus zijn te beleven aan de hand van een rondleiding door het fort en voor de waaghalzen staat er een tocht met een RIP boot (een supersnelle rubberboot) op het programma. Verder zijn er interessante workshops en andere stoere activiteiten te doen en is er voor iedereen genoeg te eten en te drinken. Collega’s, familie, fans, iedereen die de deelnemers een warm hart toe draagt is welkom!

Worden Robin Gallert en Ryan Banwari van Firma Freek van Os de beste fitter van Nederland 2013?
De wedstrijd ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van Geberit met partners Grundfos, Honeywell en HITACHI, samen met de organisatie van de Skills Masters installatiewedstrijden. De voorgaande drie edities zijn met groot enthousiasme ontvangen in de installatiebranche. Op de website www.debestefittervannederland.nl vind je alle info voor dit jaar en kan je tevens terugkijken naar de voorgaande edities: de rechtgeaarde Fries Jan-Anne Perdon won de titel vorig jaar, nadat hij in de edities ervoor er al een paar keer dichtbij was. De nuchtere Brabander Dennis Raaijmakers won in 2011 de wedstrijd na een zenuwslopende finale in De Fabrique in Utrecht. Stenly de Rooij uit Eemnes was de eerste kampioen der fitters en ook hij kreeg het niet cadeau.