fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Stevenshof kleurt blauwFirma Freek van Os is een van de 3 genoemde installateurs die meewerken aan het project ‘Energiek Leiden’. Sinds jaar en dag zijn wij reeds groot voorstander van verduurzaming van woningen en dit project paste goed bij ons. We zijn blij dat we hieraan mee mogen werken.

LEIDEN – De Stevenshof wordt in één klap de wijk met de meeste zonnepaneleninstallaties in Leiden. De actie die EnergiekLeiden in juni en juli startte in de Stevenshof is een groot succes. In korte tijd hebben veertig huishoudens naar aanleiding van de actie zonnepanelen besteld, gemiddeld zo’n negen panelen per woning.

Mevrouw Steensma heeft zich als allereerste aangemeld voor de actie. Afgelopen vrijdag keek EnergiekLeiden in het bijzijn van de deelnemende installateurs en geïnteresseerde raadsleden Julian van der Kraats (SP) en Jan Thijs Nieborg (GroenLinks) hoe bij mevrouw Steensma de panelen op haar woning werden geïnstalleerd. Mevrouw Steensma maakte samen met drie buren gebruik van de actie en profiteerde van de burenkorting. Deze weken worden alle zonnepanelen geplaatst. In totaal worden 350 zonnepanelen gelegd, die leveren samen ruim 80.000 kWh per jaar.

http://www.unityfm.nl/nieuws.php?id=27904