Energiebeurs Wassenaar – 1 april 2023

Slim onderhoud aan uw CV ketel

Onderhoud CV ketel op basis van monitoring: Vertrouwde kwaliteit, maar slimmer. We starten een contract altijd met een nulbeurt. Tijdens de nulbeurt plaatsen wij een module bij uw ketel, waardoor wij onderhoud uitvoeren op basis van behoefte van het toestel. De nulbeurt wordt aan u gefactureerd. Hierna gaat het gekozen contract in. Uw ketel registreert het aantal branduren, temperaturen in het apparaat, de druk in de installatie en andere relevante waarden. Op basis van deze monitoring stuurt de module ons informatie over onderhoud en storingen. Ook verstuurt de module meldingen als het CV systeem bijgevuld moet worden. Op deze manier kunnen we storingen voorkomen en verhelpen wij het probleem voordat u in de kou zit. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van branduren, met een maximaal interval van 20 maanden. ** let op, een servicecontract is niet mogelijk bij ketels ouder dan 10 jaar
Dit is alleen van toepassing bij een CV ketel of warmtepomp.
Indien van toepassing. Indien bekend bij u.
Indien bekend bij u

Stookanalyse

Door de monitoring van uw CV ketel zien we uw stookhistorie, aanvoer- en retourtemperatuur en de druk in de installatie. Zodoende kunnen wij zien of de installatie goed is ingeregeld en of uw installatie klaar is voor de volgende stap: een warmtepomp. U ontvangt na vier weken een analyserapport in uw mailbox.
Firma Freek van Os verwerkt uw gegevens om uw onderhoudscontract af te sluiten. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over uw dienstverlening. Wij hanteren de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Section Divider