smappee laadpaal

Laadpaal

Een laadpaal aan huis of bij uw bedrijf biedt u de mogelijkheid om zelf uw auto op te laden of zelfs uw laadpaal publiekelijk beschikbaar te maken. Freek van Os kan u hierbij van dienst zijn. We zorgen voor de montage, de aansluitingen in de meterkast en stellen de laadpaal in bedrijf zodat u direct gebruik kunt maken van de laadpaal. Wij werken met de laadpalen van Smappee, een compleet assortiment voor iedere gebruiker. Of het nu gaat om een enkel wandmodel voor eigen gebruik of een of meerdere laadpalen waarbij de laadsessies apart moeten worden bijgehouden of zelfs afgerekend. 

Waar op letten met een laadpaal

Laadpalen zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. De huishoudens in Nederland gebruiken steeds meer stroom maar wekken dit vaak ook zelf op met zonnepanelen. Een laadpaal wordt onderdeel van de apparaten die we gebruiken in de woning. Het is belangrijk dat het vermogen van alle elektrische apparaten in uw woning niet groter is dan uw aansluiting aankan. Bij Freek van Os houden we hier rekening mee, we maken de laadpaal aan huis slim en zorgen ervoor dat de laadpaal nooit meer stroom gebruikt dan uw aansluiting aan kan. Liever alleen opladen met zonnestroom? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en natuurlijk met de zekerheid dat uw accu vol is op het moment dat u het nodig heeft.

Wij kunnen op afstand een indicatie opgeven voor het plaatsen van een laadpaal. Als u akkoord bent met de indicatieve offerte komen we graag bij u langs voor zogenaamde “schouw”.  Op basis van dit bezoek ontvangt u een definitieve offerte.

Veilig en betrouwbaar

Het aanbod van laadpalen is enorm. De kwaliteitsverschillen zijn groot. Als lokaal bedrijf gaan we voor kwaliteit en hebben gekozen voor de laadpalen van Smappee en uiteraard de modellen die aansluiten bij uw pv- installatie zoals Solaredge en Enphase.

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN

DE LAATSTE HIGHLIGHTS