man werkt

Duurzame installatie

Het besparen van energie is een duidelijke trend van de laatste jaren. We zitten midden in de energietransitie waarbij het de bedoeling is dat we allemaal energie gaan besparen. Freek van Os kan u helpen bij dit vraagstuk. Warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, warmteterugwinning in ventilatie of uit douchewater behoren allemaal tot de mogelijkheden. Omdat we in staat zijn uw situatie bouwkundig en installatietechnische te beoordelen kunt u bij ons terecht voor een compleet advies voor uw situatie.

De warmtepomp

Voor het verwarmen van uw gebouw met de traditionele cv ketel bestaat een betrouwbare alternatieve oplossing. De warmtepomp. Of een warmtepomp toepasbaar is in uw woning is afhankelijk van de installatie en het warmteverlies van het gebouw.  Freek van Os heeft veel ervaring met warmtepompen in bestaande woningen. We zijn in staat om te bepalen of uw woning geschikt is en kunnen advies geven over het type warmtepomp. Een warmtepomp maakt gebruik van een element als lucht, aarde of water om energie te winnen en daarmee u woning te verwarmen. Voor iedere situatie bestaat een oplossing. Bent u bijvoorbeeld bang voor geluidsoverlast, dan is de warmtepomp met een bodemlus een mogelijkheid. Maar ook de warmtewisselaar op het dak in combinatie met zonnepanelen is een mogelijkheid.

Advies

Bij een goed advies wordt gekeken naar alle mogelijkheden en de beste opties voor uw situatie uitgelicht. Op deze manier neemt u de juiste stappen op het juiste moment. Het plaatsen van zonnepanelen op een dak dat aan renovatie toe is levert uiteindelijk geen besparing op als u 2 jaar later de panelen weer mag demonteren. Freek van Os kan u helpen bij dit vraagstuk. We brengen graag een maatwerkadvies uit, hiervoor kunt u het formulier invullen. Voor het invullen van dit formulier is het handig om uw energierekening erbij te houden zodat we een beeld krijgen van de mogelijkheden en de potentiële besparing. Op basis van de ingevulde gegevens krijgt u een van Freek van Os een overzicht van mogelijke maatregelen en bijbehorende kosten. Als naar aanleiding hiervan verdere stappen wil nemen, plannen we graag een gesprek en eventueel een bezoek op locatie om samen tot een mooi eindvoorstel te komen.

Storing, verstopping of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer
071 576 3559.

DIRECT BELLEN
man werk

DE LAATSTE HIGHLIGHTS