fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Dakreparatie

Laat uw dakwerk repareren door de expert

Freek van Os is een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in dakreparatie. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw dak weer compleet waterdicht kunnen maken. Dit garanderen wij u door vakkundige monteurs in te schakelen en enkel de beste materialen te gebruiken. Daarnaast kunnen wij ook gelijk een dakinspectie uitvoeren of uw dakgoten nakijken. Wilt u meer weten over de diensten van onze bedrijf? Bel of mail ons dan direct. Wij vertellen u graag meer.

Alles op het gebied van dakreparatie

Wij werken alleen met materialen die een keurmerk hebben en waarvan wij een lange levensduur kunnen garanderen. Zo weet u zeker dat wanneer wij een reparatie aan uw dak uitvoeren het probleem ook verholpen wordt. Ook kunnen wij een jaarlijkse inspectie aan uw daken en dakgoten uitvoeren. Zo voorkomt u lekkages, maar verlengt u ook de levensduur van uw dakwerk. Wanneer u kiest om het gehele dakwerk te vervangen, dan ontvangt u 10 jaar garantie. Meer weten over onze voorwaarden? Neem contact op.

Dakreparatie

Voorkom problemen aan uw dak

De levensverwachting van ieder dakwerk is anders. Deze levensduur hangt niet alleen af van het materiaal waarmee uw daken zijn bekleed, maar ook van verschillende omstandigheden, zoals het weer en belasting. Om de conditie van uw daken in orde te houden, kunt u Freek van Os inschakelen. Wij komen dan bij u langs om uw bekapping te inspecteren. Tijdens deze inspectie worden de kwaliteit en levensduur bepaald. Ook wordt er een prognose gemaakt van de kosten. Mocht er een lekkage of ander probleem ontdekt worden, dan kunt u ons inschakelen voor een dakreparatie. Wij stellen dan geheel vrijblijvend een offerte op.

Niet zoals andere dakdekkers

Bij Freek van Os doen we net dat beetje extra om u als klant tevreden te stellen. Daarom kunt u bij ons van verschillende voordelen profiteren wanneer u ons inschakelt voor dakreparatie. Zo:

  • Werken wij alleen met vakmensen
  • Bieden wij een uitgebreid dienstenpakket
  • Werken wij alleen met materialen met een lange levensduur en keurmerk
  • Krijgt u 10 jaar garantie op uw dak
  • Hebben wij 35 jaar werkervaring
  • Wordt uw dakreparatie vakkundig uitgevoerd

Meer informatie? Neem dan meteen contact op

Wilt u ons inzetten voor dakreparatie? Maak dan direct een afspraak. U kunt dit doen door te bellen naar 071-5763559 of te mailen naar service@freekvanos.nl. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u langs. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen. Dan weet u direct welke kosten er aan onze dakreparatie verbonden zijn.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.