fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Dakgoot vervangen

Wilt u uw dakgoot vervangen?

Bent u op zoek naar een expert die uw dakgoot kan vervangen? Neem dan contact op met de loodgieters van Freek van Os. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de problemen aan uw dakgoot op te lossen. Wij repareren de goot waar nodig is, maar wij vervangen deze ook. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of wilt u uw dakgoten laten controleren door een van onze specialisten? Bel ons dan gerust: 071-5763559.

Wij plaatsen een nieuwe dakgoot

Dakgoot vervangenOm lekkages te voorkomen, is onderhoud aan de goot van groot belang. Laat daarom uw dakgoot regelmatig controleren en reinigen. Zo voorkomt u dat er water in uw huis naar binnen druppelt en dat er vochtplekken op de muur komen. Bij het reinigen van de dakgoten halen wij de bladeren weg en maken we deze goed schoon. Zodra wij zien dat er te veel schade is, zal de goot vervangen moeten worden. Wij zullen in overleg met u beslissen welke materialen goed bij uw huis passen. Wij werken over het algemeen met zink, maar een dakgoot van polyester of pvc behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u precies weten wat het vervangen gaat kosten? Wij maken voor u een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Als u voor ons kiest om de dakgoot te vervangen, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Als u ons in de ochtend belt, dan proberen wij de afspraak op dezelfde dag te plaatsen. Maar dat is niet alles:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten.
  • Wij staat 24 uur per dag voor u klaar.
  • Wij zorgen altijd voor een oplossing, ook al is deze tijdelijk.
  • Wij rekenen per kwartier en niet per uur (na het eerste uur).
  • Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie en advies.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen, zodat u precies weet wat het vervangen van uw dakgoot gaat kosten? Neem dan contact met ons mee. Wij komen graag bij u kijken welke nieuwe goot bij uw huis past. Bel ons gerust op 071-5763559 of mail naar service@freekvanos.nl. Wij maken snel een afspraak met u. Wanneer uw dakgoot vervangen moet worden, dan staan wij voor u klaar.

Bel afspraak maken?

Direct hulp nodig?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.