071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Dakvensters

Dakvensters geven licht in donkere ruimtes en indien het om een venster gaat dat te openen is, ook nog frisse lucht.

Het meest toegepaste dakvensters is het bekende kantelraam. Deze zijn tegenwoordig voorzien van geïsoleerd glas zodat het warmteverlies door een venster geminimaliseerd wordt. De vensters kunnen van alle gemakken worden voorzien;

  • horregaas
  • verduisteringsgordijnen
  • regensensor
  • electrische bediening voor het openen en sluiten
  • zonwering
  • driedubbeldik glas.

De vensters zijn in vele maten te verkrijgen zodat voor een ieder wel een juiste maat te vinden is.

Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. binnen kantoor tijden  nemen wij contact met u op.

Spoed? bel ons dan direct 071-5763559

Solatube

Om in een plat dak een natuurlijke lichttoetreding te kunnen verkrijgen bestaan zogenaamde solatubes. Het Solatube® daglichtsysteem is een gepatenteerd systeem dat met een kleine lichtkoepel, in ronde of vierkante vorm,  daglicht opvangt.  Een reflecterende buis met een spiegelwaarde van maar liefst 99,7% weerkaatst het licht naar de gewenste ruimte, waar een sierlijke plafondplaat het in alle richtingen verspreidt.  Zo kan zelfs in een ruimte die niet direct onder het dak gelegen is toch natuurlijk licht binnen vallen.

Het installeren van het Solatube systeem is snel, schoon en eenvoudig. Een groot voordeel hierbij is dat de dakconstructie niet aangepast hoeft te worden, zoals bij een traditionele lichtkoepel. 

 Firma Freek van Os werkt in Voorschoten en wijde omgeving (Bollenstreek, Sassenheim, Zoeterwoude, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Katwijk, Leiden, Leiderdorp).

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.