fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Dak- en dakgoten

Een dak houdt ons droog, koel of juist warm. Daarom kan een lekkage of schade aan het dak- en dakgoten flink vervelend zijn. Het onderzoeken van de lekkage en uitwerken van de juiste oplossing is ons op het lijf geschreven. Firma Freek van Os vervangt en repareert alle soorten daken: bitumen, EPDM, zinken daken en pannenkappen. Denkt u ook aan problemen met schoorstenen en doorslaande gevels.

Jaarlijks verwerken wij meer dan 10.000 kilo zink, 4.000 meter dakbedekking, kilo’s lood en stapels dakpannen. Firma Freek van Os werkt met duurzame producten die een lange levensduur garanderen. Met steigers, vallijnen, dakrandbeveiliging en opzettingen gaan onze medewerkers veilig en vakkundig te werk. Om de levensduur van uw dak te verlengen en het lekkages te voorkomen voeren wij jaarlijks onderhoud aan uw dak- en dakgoten uit.  

In de afgelopen 25 jaar hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Een dak van Firma Freek van Os is dan ook perfect waterdicht en u krijgt hier 10 jaar garantie op.

Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk, we nemen binnen kantoor tijden contact met u op.

Spoed? bel ons dan direct 071-5763559

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.