fbpx
071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Nieuwe CV ketel

Door de tijd heen veranderen de omstandigheden waarin u woont; een verbouwing, gezinsuitbreiding of juist kinderen die uit huis gaan. U merkt het misschien niet, maar mogelijk kunt met een veel kleinere nieuwe CV ketel af, of heeft u juist behoefte aan meer warm water comfort.
 
Zit u in de kou dan kunnen wij, indien besteld voor 17:00, de volgende dag een nieuwe CV ketel bij u plaatsen. Vindt u het vervelend om een vrije dag te nemen of bent u gewoonweg te druk? Tegen een meerprijs komen wij op zaterdag de nieuwe ketel bij u plaatsen.

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend een offerte te maken voor het vervangen van uw toestel dat het beste bij uw huishouden past.
Firma Freek van Os heeft ervaring met het onderhoud en de installatie van de volgende merken: Nefit, Valliant, Remeha, Agpo, Bosch, Intergas en Itho Daalderop.

Nefit

Sinds 1996 is Firma Freek van Os official dealer van het merk Nefit. De kwaliteit en service waar dit merk voor staat,  past bij Firma Freek van Os. Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle hoog rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Kijkt u hier voor het assortiment van Nefit.

Abel & Co

Abel & Co bestaat uit meer dan 200 erkende installatiebedrijven, verspreid door heel Nederland. Namens Abel & Co kunnen wij u een nieuwe CV ketel van ieder merk verkopen of verhuren.

Een nieuwe CV ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u de CV-ketel huren. In samenwerking met Abel & Co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om de CV-ketel te huren.

Het grote voordeel van een CV-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten én voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedragen inbegrepen.

Ook de installatiekosten kunnen (gedeeltelijk) meegenomen in de huur. Dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

 

Meer informatie?

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.